Πλατεία Αττικής: Ο δημοσιογράφος Αντώνης Χρυσουλάκης έχασε τη ζωή από φωτιά σε διαμέρισμα

Φωτογραφία από το facebook

Τραγωδία στην πλατεία Αττικής, μετά από φωτιά σε διαμέρισμα καθώς ανασύρθηκε νεκρός ο 37χρονος δημοσιογράφος Αντώνης Χρυσουλάκης. Πρόκειται για δημοσιογράφο του ομίλου των «Παραπολιτικών».

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, «σορός άνδρα εντοπίστηκε σε διαμέρισμα, εντός του οποίου υπήρχαν εμφανή στοιχεία προηγηθείσας πυρκαγιάς, η οποία είχε κατασβησθεί προ αφίξεως της Υπηρεσίας μας, που ειδοποιήθηκε κατά τις πρωινές ώρες, σήμερα, στην περιοχή της Πλατείας Αττικής του Δήμου Αθηναίων».

Ακόμα, οι Αρχές ανέφεραν ότι «η σορός παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και, για το περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα».

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά προκλήθηκε στην κουζίνα του διαμερίσματος, με τη σορό του άνδρα να φέρει σημάδια εγκαύματος και να βρίσκεται σε κατεύθυνση προς την έξοδο της οικίας.

Η είδηση από τα “Παραπολιτικά”:

Στενάχωρα ξημέρωσε η σημερινή ημέρα για τον όμιλο των Παραπολιτικών, καθώς ένα ιδιαίτερα αγαπητό και πολύ δραστήριο μέλος της έφυγε από τη ζωή.

Ο λόγος για τον δημοσιογράφο, Αντώνη Χρυσουλάκη, που κάλυπτε το αστυνομικό ρεπορτάζ για την εφημερίδα Παραπολιτικά, το ραδιόφωνο των Παραπολιτικών και το site parapolitika.gr.

Ο Αντώνης είχε αναδειχθεί ως ένας από τους καλύτερους αστυνομικούς συντάκτες της νέας γενιάς δημοσιογράφων, με αποκλειστικά ρεπορτάζ και τεκμηριωμένη πληροφόρηση.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση της Πυροσβεστικής το πρωί της Κυριακής στην πλατεία Αττικής, ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα από την οποία έχασε τη ζωή του ο Αντώνης Χρυσουλάκης. Η πυρκαγιά φαίνεται πως προκλήθηκε στην κουζίνα του διαμερίσματος.

Η απώλειά του σκόρπισε ανείπωτη θλίψη σε όλο το διοικητικό, δημοσιογραφικό και τεχνικό προσωπικό του ομίλου Παραπολιτικά, που εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί